Танцова експресия – Изрази свободно себе си 27.09.2022 г.

 • Искаш ли да се свържеш с истинската си същност?
 • Жадуваш ли да преживееш нещо ново, различно, освобождаващо
 • Чувстваш ли се откъсната от тялото си?
 • Усещаш ли, че си насъбрала твърде много неизразени емоции и енергия
 • Забелязваш ли, че в живота ти липсва радост, спонтанност, искреност, игривост?
 • Готова ли да се отърсиш от социалните роли, маски и обуславяне?
Ако това е така – добре си дошла на движенческата практика:
„Танцова експресия – Изрази свободно себе си“
 
Живеем във време, в което екраните почти изцяло са засмукали вниманието ни. Това кара енергията да се качи изцяло в главата, при което забравяме, че живеем от врата на долу. Забравяме, че имаме тяло.
 
Връщането на енергията и вниманието обратно в тялото е връщане към здравето, радостта, към живота и към себе си!
 
За тази практика не се изисква да умеете да танцувате! Нито да имате специални познания и умения. Няма да се налага да разучавате сложни движения и хореографии.
Единственото, което е нужно, е да имате желание да се свържете с усещането за свобода и автентичност вътре в себе си.

Ако четете това в момента, приемете тази практика като покана и зов от вашето тяло – да му обърнете внимание и да си върнете усещането за свобода, радост, спонтанност и страст!

Душата е щастлива и сияе, когато тялото се движи!

Двете водещи ще ви преведат през един преживелищен процес на плавно и постепенно навлизане във вашата собствена същност – отвъд социалното обуславяне и наложените отвън норми и стереотипи. Ще се свържете с потока на жизнена енергия, за да кажете „ДА“ на себе си, на тялото си, на живота!

И Н Ф О Р М А Ц И Я

 • Къде: Yoda District – MANDALA (бул. Княгиня Мария Луиза №58 – ет.5)
 • Кога: 27.09.2022 г. /вторник/, зала „Ин“
 • Начало: 19:40 ч.
 • Край: 21:10 ч.
 • Продължителност: 90 минути
 • Вход: 25 лв.

Нина Пенева е йога инструктор, фасилитатор и арт-терапевт. Завършила е Института за терапия и експресивни изкуства (гр. София ) в направления Първична терапия (Лекуване на детски травми) и Арт – терапия. Преминала е през академия за трейнъри по личностно развитие, коучинг методологии, обучения в тантра, а в момента следва магистратура Психология. През последните три години работи индивидуално с клиенти, организира групови събития и ритрийти на красиви природни места, води любимите си практики по автентично свързване на живо и онлайн с хора от цял свят.Една от големите й страсти са тантрачните практики. Обича да споделя и изследва начините, по които да внася повече удоволствие и наслада в живота си, да живее в хармония със себе си и да следва собствената си интуиция. Обича да пее и танцува сякаш никой не гледа ( и дори някой да гледа)…

Мария Илиева – Фасилитатор и арт-терапевт. Английски филолог, преводач и магистър „Продуцентство и креативни индустрии“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Завършила е Института за терапия и експресивни изкуства (София) в четри терапевтични направления: Психологическо консултиране, Семейни Констелации, Първична терапия (Лекуване на детски травми) и Експресивна Арт-терапия. Работи индивидуално с възрастни по теми свързани с взаимоотношения, тревожност, неувереност, раздели и загуби на близки и роднини, трудности при взаимодействие с околните; екзистенциални кризи, емоционална празнина. Или ако човек има желание и потребност да опознае себе си и да води осъзнат и пълноценен начин на живот. Основен фокус в работата ѝ е Овластяването на Жените (Women’s Empowerment). Чрез инструментите на семейните констелации, първичната терапия и арт-терапията помага на жените да се свържат със силата си и ги вдъхновява да живеят автентично, със страст и размах.