Безплатна терапевтична дегустация – Instagram Live 11.09

Благодаря на всички, които се включиха на Insta live-a на 05.09. За да има баланс, следващия понеделник ще се включа на живо и от Facebook страницата си, където ще се фокусирам върху темата за потока на любовта в живота ни.
Отново ще отговарям на вашите въпроси, така че се чувствайте свободни да ги задавате във всеки един момент до понеделник.
 
Tъй като установих при последния live, че все пак са останали още доста неясноти относно методите, които използвам, тази неделя, 11.09 от 16:00 отново ще се включа на живо в Instagram, за да ви представя три кратки, прости, но много мощни и ефективни инструменти за работа от трите модалности, които ползвам.
 
Ще имате възможност да тествате и да видите на практика как работи всеки един от методите – ще има упражнение от метода Семейни констелации, една арт-терапевтична задача и упражнение от Терапията за вътрешното дете.
 
Както ви споделих в понеделник, за да се ориентира човек кой метод е за него, действително е най-добре да изпробва и сам да преживее, усети и прецени.
Очаквам ви!
 
Неделя, 16:00 часа, в IG: @mariailieva.eu